Youtube nästa!

Jag är nyss hemkommen från en otroligt inspirerande eftermiddag och kväll på bästa Loppikontoret. Flera av Loppis toppbloggare var på plats och vi fick lära oss massa nytt om SEO, photoshopknep och så fick vi en grym kurs i hur det funkar på youtube av ett team från Agassipops! Så jäkla inspirerande och jag kände att jag och Angelica verkligen måste satsa på en youtubekanal nu – på riktigt. Vad skulle ni vilja se i min och Angelicas youtubekanal? Jag vet att ni är flera som vill se en tutorial över hur jag sminkar mig, men det är ju liksom bara en film. Jag vill veta vad ni vill se! Kommentera gärna vad ni vill se så ska vi vad vi kan få ihop. Min favorit-youtuber är Annica Englund. Vilken är eran?

Toppbloggare på Loppi
Så himla härligt gäng detta! Man blir glad i deras närhet. Jag är så glad att jag får vara en del av världens bästa LOPPI! Från vänster: Carola Wetterholm, Jessica Olérs, jag, Gabriella Joss, Therese Wickman, Filippa Rådin och Angelica Lagergren.

 1. Johanna skriver:

  Åh ja vad kul det måste ni göra. Jag vill se erat vardagsliv med barnen och självklart när bara ni två tramsar runt :). Tycker inte ni behöver göra något avancerat ,bara se vad som händer när ni trycker på rec så att säga. Kram

 2. Evelina skriver:

  Roligt med youtubekanal! Min favorit är Vanja Wikström och hennes familj som har väldigt bra blandning på innehåll och bjussar på sig själva, inspiration och härlig stämning.

 3. Frida skriver:

  Klart ni måste satsa på det! 😀 sjukt kul. Min absoluta favorit på Youtube är Pewdiepie!

 4. Emy skriver:

  Therese lindgren är min favorit! Jag vill se vloggar!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..