Fotosession med Malin

Här hemma är det full rulle! Vi har en photosession med alla barn, men vi har även plåtat lite nya bilder till Tvillingpodden. Senare idag kommer fem fredagsfavoriter ut som jag har valt ut från Ellos. Om ni ska nätshoppa idag så hold your horses för jag har en grym rabattkod. Det är bästa Malinella som plåtar. Hon är grym! Om ni letar efter en fotograf till bröllop, dop eller ta porträtt hittar ni hennes kontaktuppgifter här.

Elsa dagens outfit

  1. Emelie skriver:

    Vill gärna veta koden 🙂

  2. Emma skriver:

    Håller tummarna för att koden gäller på varumärken också!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..