Veckans invägning

Idag är det en vecka sen jag slutade med socker. Och med socker menar jag godis, glass, och liknande. Det är även tre veckor sen jag slutade med cola zero/light. Jag slutade med socker i hopp om att ge viktminskningen en riktig skjuts eftersom att jag var trött på att vågen visade noll komma någonting vecka efter vecka. Idag visade vågen något helt annat… nämligen –2,0 kg. TVÅ KILO! Jag kan knappt tro att det är sant. Jag är så jäkla stolt över mig själv. Nu tänker jag fortsätta köra på sockerfritt framöver. Det har inte varit världens största uppoffring men jag tror verkligen att det har underlättat att jag har slutat med lightläsk. Jag har tänkt att det inte gör mig sötsugen men nu förstår jag att det är precis det colan har gjort. Jag har ersatt colan med mineralvatten och jag dricker inte alls det i samma mängd som jag drack cola tidigare. Min totala viktminskning sen september är nu –18,1 kg. Det är lika mycket som en kraftigt överviktig grävlingshanne. Det ni!

För er som vill läsa om tidigare invägningar kan ni gör det här:
– Första veckan
– Andra veckan
– Tredje veckan
– Fjärde veckan
– Femte veckan
– Sjätte veckan
– Sjunde veckan
– Åttonde veckan 
– Nionde veckan
– Tionde veckan
– Elfte veckan
– Tolfte veckan
– Trettonde veckan
– Fjortonde veckan
– Femtonde veckan
– Sextonde veckan
– Sjuttonde veckan
– Artonde veckan
– Nittonde veckan
– Tjugonde veckan
– Tjugoförsta veckan
– Tjugoandra veckan
– Tjugotredje veckan

veckans_invagning

  1. Så duktig du är! Så kul när man lyckas! Älskar den känslan och saknar den enormt, går extremt segt för mig denna gång.. Men har inte hel hjärtat gått in för det heller! är kosten jag måste ändra mer på. 🙂

  2. Julia skriver:

    Du gör det så otrrrrroligt bra! Heja heja! Älskar att du väger dig på måndagar då blir det lixom bästa starten på veckan att se fram emot!!

  3. Frida skriver:

    Du är helt fenomenal, grymt jobbat!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..