En gladare skrutt

Elsa har varit pipig exakt hela dagen och man märker verkligen att hon inte är helt frisk än. Nu på kvällen har prickarna äntligen börjat lägga sig, men innan var det verkligen prickar över hela hennes lilla kropp. På fingrarna, i ansiktet, på halsen, magen, ja överallt! Det är verkligen tur att prickarna inte kliar iaf. Idag fyller världens bästa Acko år, Elsas andra morfar och min bonuspappa. Vi överraskade honom med mat från McD och han bjöd på tårta! Sen spelade han gitarr och både Elsa och Alice dansade. Elsa blev helt betagen av Acko när han sjöng och spelade, det var så himla gulligt att se. Hon har precis lärt sig klappa händerna ”på riktigt” och klappade och dansade samtidigt. Är det förresten vanligt att barn blir sjuka en hel vecka fast det heter ”tredagarsfeber”? Om Elsa inte är frisk imorgon är det sjunde dagen som sjukling.

Elsa Ibohm

  1. Har hon haft feber alla dagar? Efter 5 dagar kan man kolla så att det inte är någon infektion… annars är det bara att vänta ut, virus kan vara sega…

    krya på henne!

  2. Sara E skriver:

    Hej fina Jessica! Min Elsa är 1.5 år nu och i julas fick hon 3 dagarsfebern.. men hon var dålig i nästan 2 veckor.. Först hade hon skyhög feber i fyra nästan fem dagar. Sen kom prickarna och febern gick ner men försvann inte förens hon hade haft prickar i typ två dagar.. och sen tog det tid tills att prickarna försvunnit helt. Så ibland kan det vara längre än typ 3 dagar tydligen 🙂 krya på din lilla Elsa! Puss på er

  3. AM skriver:

    Våran kille var sjuk fredag – tisdag så 5 dgr men det var också 3-dagarsfeber tror vi i allafall (plötsligt hög feber, hade över 40 vid flera tillfällen och sen prickigkorv) sen kan dom väl vara lite extra trötta någon dag till.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..