Rundvisning hemma med Periscope

Först och främst vill jag börja med och tacka för alla fina kommentarer på gårdagens inlägg. Jag har sagt det förr, men säger det igen – ni är verkligen bäst! Tusen tack för all pepp och grymma tips. Nu till något helt annat. Det är fler av er som har frågat efter bilder på hur det ser ut hemma hos oss. Jag tänkte att man istället för att ta massa bilder kunde livesända en visning här hemma med appen Periscope. Vad tror ni om det? Isf kan ni ju ställa frågor direkt i appen om kakel, val av golv osv. Jag har fått en del frågor om vårt kökskakel som ser ut som betong till exempel. När skulle det passa er? En vardag? En helgdag? Jag skulle helst vilja att det var dagtid så att man ser ordentligt.

Igår var det säsongsavslutning av Husdrömmar, mitt och Ibbes favoritprogram. Jag längtar så mycket tills vi ska bygga vårt eget hus. I slutet av programmet efterlyste de nya case och både Ibbe och jag tittade på varandra och tänkte att vi borde bygga hus nu, men det ska vi såklart inte. Men någon gång i mitt liv ska vi bygga hus!

Hemma hos Lagergren

 1. Maria skriver:

  Hej! Har en fråga hur ni hade tänkt att göra med er trappa när Elsa börjar gå? Vi har en 9-månaders hemma och nästan identisk trappa, och jag vet inte hur vi ska lösa grind-problemet;)

  1. Hej Maria. Vi ska köpa en grind som man ställer för hela alltet. Angelica (syster) har en sån och det funkar superbra! 🙂 tror de finns på lekmer.se 😀 Kram J

   1. Maria skriver:

    Tusen tack! Var lite inne på en sådan lösning, skönt att höra att det funkar även i praktiken!

 2. Elida skriver:

  För oss som vill se men inte har periscope kan du inte ladda upp en video här med☺️ Kram

 3. Dess skriver:

  Kan du inte filma och lägga upp på Youtube istället? 🙂 då kan vi alla se som vill när vi har tid:) med 5 små hemma är risken att jag missar det om det intr är på kvällstid:(

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..