Ett riktigt härligt bud

Det knackade nyss på dörren och när jag öppnade stod det en man med ett stort påskris i händerna utanför dörren. Det var ett härligt påskbud från Viaplay. Jippiiiidooo säger jag som inte har hunnit fixa något ris än! När Elsa skulle sova sin vila efter lunchen råkade jag somna med henne och sov i över en timme så nu känner jag mig som en zombie. Borde inte lite sömn få en att känna sig precis tvärtom? Jag känner mig liksom sjuk när jag vaknar efter att ha vilat på dagen. Elsa däremot är alltid pigg som en mört och glad som en lärka efter hennes vilostunder. Nu ska vi dra på oss ytterkläderna och gå en lågrunda i solen. För det är strålande sol här! Det där med mer träning den här veckan får sådär. Jag får satsa på riktigt långa promenader tills jag kan prioritera gymmet igen.

Påskris Viaplay
Någon blev ännu gladare än jag för påskriset. Vi får se hur länge äggen får hänga där…

  1. Hej Jessica! Jag vill jättegärna ha ett inlägg om hur ni producerar er podd! Älskar den och är lite sugen på att starta en egen med en kompis 🙂 Vi har blivit inpirerade av er. Men hur gör ni? Program? Tidsåtgång? Alla era bästa tips! KRAM /Karolina

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..