Elsa är redo för Grekland!

Två dagar innan Elsas 1-årsdag åker vi till Kos och Grekland. Jag har suttit och letat efter bra och lite finare UV-dräkter men hittade ingen och så råkade jag se den här magiska baddräkten. Jag vet ju att hon inte ska vara i solen, men jag kunde inte hålla mig! Hur gullig är den inte? Hon ska alltså fira sin allra första födelsedag utomlands. En av mina mostrar bor i Grekland, på den lilla ön Kalymnos utanför Kos och hon och min älskade kusin Savas kommer och hälsar på oss när vi är där. Jag längtar SÅ mycket efter en veckas ledighet med sol, bad och god mat! Jag har en väldigt romantisk bild av vår semester men förstår såklart att det kan vara lite roddigt att resa med tre barn. Angelica och Stefan med kids ska också med, och morfar Acko. Elsa har flugit flygplan två gånger, en gång till Östersund och en gång hem från Östersund och det gick kanon. Nu är det ju liiiite längre till Grekland men jag är inte det minsta orolig över en flygtur med henne. Hon är den lugnaste bebisen jag känner.

elsa_1
elsa_2
elsa_3

LOADING..