Från djupet av mitt hjärta…

Jag har suttit och gått igenom alla era kommentarer på det förra inlägget när Angelica kapade min blogg. Jag blir väldigt rörd av alla era fina ord. Ni betyder så himla mycket för mig ska ni veta. Jag känner inte alla er som läser även om jag faktiskt önskade att vi var ett enda stort gäng som kunde hänga. För ni är faktiskt helt jäkla fantastiska! Ni kommer alltid med tips och råd när jag ber om det. Ni gör mig alltid glad om jag känner mig nere och jag vill tacka er från djupet av mitt hjärta. Om inte ni hade funnits hade den här bloggen inte funnits.

Elsa vill passa på att önska er alla en magisk påsk! Det här blir hennes första påsk utanför magen. Förra påsken låg hon i min mage och då visste jag inte att det var mindre än två månader kvar för henne där inne. Hur fantastiskt det än var att ha henne i magen så är det miljoner gånger härligare att ha henne på utsidan. Hon gjorde succé idag när vi var och handlade och hon hade sminkat sig själv till påskhare. Jag älskar henne så mycket att jag spricker!

Elsa påskhare

  1. Oj Oj vilken söt chock. gulligt när man ser dom små grynen. Glad Påsk !!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..