Påskfirandet fortsätter

Nu sitter vi i bilen på väg till Elsas farmor för en härlig påsklunch. Vid högtider önskar jag att jag inte höll på att gå ner i vikt och att min kropp inte skulle bli påverkad av orimliga mängder mat. Jag älskar allt som finns på påskbordet och har liksom svårt att vara nöjd med en prinskorv och inte fem. Men jag tänker att högtider kommer rätt ofta och att det inte kan vara en ursäkt för mig att frossa loss totalt. Många kanske tänker att man tar ett beslut att ”nu ska jag gå ner i vikt en gång för alla”. Jag har tagit det viktiga beslutet, men för mig handlar det om att ta samma beslut varje dag – flera gånger om dagen. Jag ska skriva ett inlägg om det här med att ta ett beslut imorgon i samband med morgondagens invägning. Hoppas att ni får en fin påskdag allihopa! Elsa sitter och sover bredvid mig och jag ska också passa på att ta en powernap så att jag orkar köra hem sen. Det börjar bli dags att ta tag i mitt körkort…Ett helt annat men nödvändigt beslut.

elsa_sover
  
mini_ibbe
mini_me

  1. Frida skriver:

    Länka din blogg i din instagramprofil så man kan trycka sig direkt till bloggen därifrån! 🙂

  2. Heja! Det är en spdan härlig känsla när man står där med sitt körkort i handen, har nu haft mitt i 6 månader och det är min största bedrift förutom Freja och min lärarexamen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..