Förlossningsberättelse i Tvillingpodden

Nu finns ett nytt avsnitt ute av Tvillingpodden. Den här veckan gästas vi av världens bästa Frida Pettersson. Hon delar med sig av sin förlossningsberättelse där hon bland annat berättar hur det var att ha krystvärkar i över två timmar. Hon blir även lite sorgsam när hon berättar att hon missade sin storasysters bröllop eftersom att hon var tvungen att stanna på bb. Ni hittar avsnittet och alla andra avsnitt på Tvillingpodden.se och i appen podcaster. Hoppas att ni vill lyssna! Jag skulle bli SÅ glad om ni ville rösta på Tvillingpodden som är nominerad till Årets Podcast i Finest Awards. Även min blogg är nominerad så om ni gillar den får ni såklart väldigt gärna rösta på den också, jag är nominerad i Årets personliga blogg och Årets nykomling. Man kan rösta en gång om dagen, tusen tusen tack! <3

Tvillingpodden

  1. Jag bara älskar er podd! Den är verkligen den perfekta kombon mellan roligt och seriöst. Det är bra med gäster ibland för lite variation men ni avsnitten med bara dig och Angelica är absolut bäst!

    Lyssnade på ert avsnitt där ni ringer upp Stefan och Ibbe för att fråga vad dem stör sig på hos er, tror det var avsnitt 52. Jag måste bara säga att det hade kunnat vara jag och min sambo som pratade när du pratade med Ibbe. Vi är exakt likadan! Spelade upp det för min sambo som utbrast ”Ibbe, my man. Jag förstår precis!”. Jag blir också tokig när han plockar undan mina saker och han bli tokig när mina saker är överallt i hela hemmet. Tänkte dock bara skicka över ett litet tips som funkat jättebra för oss. Vi köpte nämligen en liten vagn på hjul, typ en sån här http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/50227973/. Så när sambon tröttnat plockar han ner mina saker i den och kör in den i min garderob. Han slipper se mina prylar och jag vet precis vart jag ska leta när jag inte hittar min grejer 🙂

    1. Hahha, åh världens bästa tips! Det ska jag säga till Ibbe direkt! Han kommer att jubla! Stor kram och tack för att du lyssnar! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..