Träning & sushi

Idag vaknade jag av väckarklockan för första gången på väldigt länge. Elsa vaknade strax efter och sen var det full fart för att hinna iväg till dagens träningspass. Det var riktigt riktigt jobbigt idag men så skönt efteråt. Elsa virvlade runt som en tok inne i salen och försökte lyfta en viktplatta men fick den på fingret stackarn. Vi mötte upp Mira och Johanna som också tränade och efteråt åt vi megagod sushi. Elsa älskar sushi och fick sitta och tugga på en av mina bitar. En rolig men väldigt dålig leksak är sushipinnar. Sekunden efter bilden togs råkade jag nudda ena pinnen med min arm så att den gjorde illa Elsa i munnen. Jag kände mig som mum of the year. Stackars barn! Det blir ingen mer lek med sushipinnar helt enkelt.

Jag promenerade både till och från träningen och Elsa passade på att sova båda promenaderna. Jag valde en omväg längs havet på väg hem som tar nästan dubbelt så lång tid. Först tänkte jag ta den korta vägen men tog ändå beslutet att ta den längre. Jag tänker att små små extrarundor gör skillnad i längden. Nu ska jag lägga mig raklång i soffan i 5 minuter. Är det bara jag som blir otroligt sugen på godis efter träning? Det borde ju vara tvärtom. Mmmmm choklad!

Elsa_sushi
Elsa_traning

  1. Jag kan med bli det ibland. Himla konstigt 😉

  2. Lina skriver:

    Haha! Kom just hem från en promenad med vagnen och det första jag var sugen på var choklad! 😛

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..