Hos sjukgymnasten med Elsa

Nu ska vi in till sjukgymnasten med Elsa och kolla hennes motorik. Hon kryper ju inte än men jag har alltid tänkt att hon gör det när hon är redo och att hon har hittat ett annat snabbt sätt att ta sig fram på, nämligen rulla! Vi får se vad sjukgymnasten säger.

image

 

 1. Vb skriver:

  Haha tog ett tag innan jag såg Elsa på bilden. Hon är så söt! ☺️

  Jag har jobbat på förskola några år och man ser tydligt att barnen utvecklas olika även om de är i samma ålder. Jag hade hand om flera barn som var mellan 12-15 mån och de kunde inte gå. Det var ju ändå bra att ni kollade upp det ifall att det skulle vara något. Snart springer hon ifrån dig!

  Btw, älskar Tvillingpodden!

 2. Emilia skriver:

  Bläää att ligga på sjukhusgolv! Haha

 3. Li skriver:

  Haha men hallå Elsa är väl yngre än Joel?! Han började inte krypa förrän nyss typ. <3

  1. Haha ja, det var min BCV-sköterska som var orolig över hennes motorik…^^ <3

 4. Helena skriver:

  Lycka till det där kommer bli bra! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..