Så blev Elsas dom efter sjukgymnasten

Hemma igen efter långpromenad till och från BVC och sjukgymnasten. Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte var det minsta nervös innan vi gick in. Tanken har såklart slagit mig att det skulle vara något lurt med hennes ben/höfter. Men icke! Sjukgymnasten undersökte Elsa som tjattrade på som aldrig förr och hon konstaterade att Elsa är överrörlig. Hon är helt enkelt väldigt mjuk och det är därför hon inte kryper/går än. Vi fick flera enkla övningar som vi ska göra hemma. Jag kan visa er om ni vill se? Det är så enkla övningar att man kanske borde kommit på dom själv, men jag är ju faktiskt ingen sjukgymnast.

Sjukgymnasten var för övrigt världens gulligaste kvinna och hon blev väldigt förtjust i Elsa. Snylt var på sitt allra bästa humör och pekade och klappade händerna. Det är så himla härligt när man kommer till en människa som man känner att man tycker om. Det är viktigt, speciellt när det handlar om ens barn.

Elsa_sjukgymnast
Ny tunika från Lindex Kids!

 1. T skriver:

  Ja! Jag vill jättegärna se övningarna. Har en dotter i samma ålder som också är väldigt rörlig, men jag har inte kopplat ihop det med att hon inte kryper eller ställer sig förrän jag läste om Elsa! Så jag är absolut intresserad av lite övningar för att hjälpa henne på traven 🙂

 2. Louise skriver:

  Hej Jessica! tusen tack för världens bästa blogg och podd!! Du gör så himla många bra listor… en önskan skulle vara typ ”10 prylar en bebis faktiskt behöver”, min tjej är 5 veckor nu och nu inser jag att man snart kommer vilja ha lite prylar till henne.. babysitter tillexempel?.. en liten kräver ju så mycket prylar så jag försöker ligga steget förre och se vad man kan hitta på blocket…. så…. bumbo stol (? heter den så?) babygym? lära-gå-stol? vad kommer man vilja ha för prylar första året? det skulle jag såååå gärna se en lista över!!!! tack igen för att du delar med dig av livet här!!! massa kram <3

  1. Men åh så fint skrivet! Tack snälla du! <3 Det ska jag absolut göra! 😀 Tusen tack för att du lyssnar och läser! <3 Stor kram

 3. Frida skriver:

  Underbart med såna tips! Gissar att min son har samma ”problem” med överrörlighet! Han kröp inte först utan ålade fram! Är nu 16 månader och kryper, står, går med stöd men vågar ej släppa taget och gå själv ännu! Tänker att det blir när det blir men är såklart alltid kul med bra övningar som kan stärka honom!

 4. Jennie skriver:

  Heja Elsa! ❤ Vad skönt med en bra läkare. Jag HATADE min tandläkare och var på riktigt rädd för honom fast han säkert var snäll egentligen och inte direkt gjorde nåt ”fel”. Han var bara skäggig och allmänt läskig, det tycker jag än idag. Var så glad varje gång jag fick en annan. Så viktigt med bra connection tycker jag…

 5. Tina skriver:

  Ja visa jättegärna övningarna! Heja elsbritt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..