Veckans invägning

Oj, oj vilken helg! Veckan med alla vardagar gick det hur bra som helst med kosten. En grej som jag har börjat med men som jag tror att jag ska sluta med är att jag ”smygväger” mig. Jag har invägning på måndagar egentligen men nu är jag så himla nära att ha gått ner 20 kilo så då smygvägde jag mig och insåg att det var närmre än någonsin. Dock struntade jag i att räkna smartpoints (kör Viktväktarna) under helgen och då visade inte vågen så mycket minus som jag hade trott och hoppats på idag. Den här veckan har jag gått ner –0,4 kilo. Det är minus vilket är fantastiskt bra, men nu vill jag ändå försöka lägga i en extra växel. Dock känns det svårt just den här veckan. På onsdag är det Finest awards och sen åker jag till Berlin torsdag-söndag. Jag ska såklart försöka göra så smarta val jag bara kan när jag är borta, men semester är alltid semester…

Nu har jag gått ner totalt 18,7 kilo. Det är alltså bara 1,3 kilo kvar till – 20 kg. 18,7 kilo är en väldigt härlig siffra, men 20 är på något sätt en så himla tydlig milstolpe i den här viktresan. 18,7 kilo är lika mycket som en fluffig lodjurhona väger. Jag borde unna mig något när jag har nått den gränsen. Något nytt klädesplagg eller en ny väska. Hur går det för er andra som kämpar? Brukar ni unna er saker när ni nått era delmål?

För er som vill läsa om tidigare invägningar kan ni gör det här:
– Första veckan
– Andra veckan
– Tredje veckan
– Fjärde veckan
– Femte veckan
– Sjätte veckan
– Sjunde veckan
– Åttonde veckan 
– Nionde veckan
– Tionde veckan
– Elfte veckan
– Tolfte veckan
– Trettonde veckan
– Fjortonde veckan
– Femtonde veckan
– Sextonde veckan
– Sjuttonde veckan
– Artonde veckan
– Nittonde veckan
– Tjugonde veckan
– Tjugoförsta veckan
– Tjugoandra veckan
– Tjugotredje veckan
– Tjugofjärde veckan
– Tjugofemte veckan
– Tjugosjätte veckan
– Tjugosjunde veckan
– Tjugoåttonde veckan

jessicalagergren_vv

 1. My skriver:

  Riktigt bra jobbat:) Dina träningsbyxor är så himla snygga!! Vart kan dom köpas?

 2. Maria skriver:

  Så jävla grym är du! Har du testat kläder du hade när du vägde som mest? Mätt dig å så? Nyfiken på hur många klädstorlekar du gått ner, tänker att det kanske är ”mer än 20kg” om du hajar vad jag menar? 🙂

 3. Jag började vv online för 3 veckor sen, då hade det gått två månader sen min förlossning. Har hittills gått ner -4,6 kg, mår riktigt bra och är så pepp på att gå ner i vikt och må bra 🙂 Har fått till bra promenader på en timme om dagen med vagnen också, riktigt härligt och skönt med nya, bra vanor. Blir så himla inspirerad av dig, du är himla duktig, kram på dig! 🙂

 4. Hejja vad du är duktig! Tips, se sockerfilmen på svtplay om du inte redan gjort det. Jag såg den och uteslöt efter det allt socker, (sjukt vad mycket dolt socker det är i allt!) och tappade på köpet 8kg på lite mer än en vecka. Det mesta var ju vätska men ändå. Kan vara värt att kika hur mkt dolt socker som finns i det du äter och kanske välja andra märken om det finns samma mat fast med mindre socker i. 🙂

 5. Anne skriver:

  Jag tror att du är inne på helt rätt tankespår. Sluta väga dig mellan invägningarna. Så hoppas jag att du kan hålla fokus kvar på din hälsosamma långsamma nedgång och inte känna dig stressad av att du sammankopplas med VV. Samla på de val och de dagar som går helt toppen för dig. Strunta i de andra och stressa inte upp dig över vad du äter när du är i Berlin och på festen. Hoppas du får en underbar vecka och minns att den handlar inte främst om viktnedgång utan om annat!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..