Dagens möten avklarade

Jäklar i min lilla låda vilken lång dag, och än är den inte slut. Jag ställde klockan på 06 för att ta med mig Elsa in till stan och åka på morgonmöte på Sto-cph och stämma av castingen jag håller på med. Världens bästa Elin passade Elsa under hela mötet vilket var väldigt skönt. Även om Elsa är nöjd för det mesta är det väldigt påfrestande att ge flera personer 100% uppmärksamhet hela tiden. Tack för det Elin! Hon och George ska vara barnvakt åt Elsimus imorgon när vi ska på Finest Awards.

elsa_1
sto-cph
Efter mötet på Sto-cph begav sig jag och Snyltis till Angelica och Philip som satt på Vapiano där vi käkade en snabb lunch. Sen var det dags för nästa möte, på Loppikontoret. Vi träffade bästa Filippa Rådin och gjorde en intervju med henne till Loppi magasin. Filippa är en person som ger otroligt mycket energi och det är härligt att vara i hennes närvaro. Hon hade också med sig kids så det var full rulle under hela intervjun.
filippa_radin_2
filippa_radin
loppi_1
På bussen hem slängde jag ihop en artikel (jag frilansar samtidigt också) Behöver jag säga att jag längtar till Ibbe ska gå på pappaledighet? Inte för att jag inte njuter av att hänga med Elsa utan för att det är extremt tufft att ratta jobb och mammarollen samtidigt och vara grym på båda grejerna. Nu är det 10 dagar kvar, sen börjar jag jobba 100% igen (typ). I min dröm jobbar jag så jäkla effektivt när jag är på kontoret att jag kan jobba halvdagar. Vi får se hur det blir med den saken. Nu ska jag snart natta Elsa, sen blir det jobb hela kvällen. Jag ska jobba in så mycket som möjligt så att jag kan vara helt ledig när jag är i Berlin torsdag-söndag med pappa och Angelica.

  1. Elin skriver:

    Grym du är! Vad kul att ni ska till Berlin! Jag är en trogen läsare både till dig och Angelica som bor i Berlin:) Välkomna hit och hoppas ni passar på att besöka området Prenzlauer Berg! Kan där tipsa er om Kastanienallee för shopping och Berlin puls. Kollwitzplatz är mysigt på lördagar med marknad och härliga lunchställen. Mauerpark är härligt häng på söndagar med marknad, mullrigt folkliv och gatukaraoke. Kramar till er!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..