Fem favoriter från Ellos

När det kommer till vanliga kläder klär jag mig nästan bara i svart. Jag tror att det till stor del har att göra med att jag har varit överviktig så länge och att det känns som att man döljer kroppen en del i just svart. Hur stor jag än har varit har jag alltid gillar träningskläder i färg. Jag hoppas att jag kommer att klä mig lite mer i färg i mina vanliga kläder den här sommaren. Här är mina fem träningsfavoriter från Adidas och Ellos just nu. Jag är sugen på att klicka hem nya träningsskor och den absoluta favoriten är nummer 4. Hur snygga?

ellos_adidas
1. Bikini 2. Löparsko 3. Sport-bh 4. Sneakers 5. Träningstights

Det här inlägget är i samarbete med Ellos

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..