Berlin i bilder

Nu har vi kommit in efter en heldag på stan. Vi har testat att åka både tunnelbana och buss och åkt vilse. Det har varit strålande sol hela dagen och Angelica har till och med bränt sig lite. Så pass klen! Nu har vi vilostund på hotellrummet innan vi ska göra oss iordning för middag på Tausend Berlin, en restaurang som Angelica fick tips om som inte ”bara var ett tips, utan ett måste”.

Idag fyller lilla Elsbritt 11 månader och jag saknar henne extra mycket bara därför. Vi har precis facetimat och hon blev jätteglad. Min lilla munkimoni! Tänk att man kan sakna någon så liten så himla mycket.

berlin_1

berlin_6

berlin_9
berlin_8

berlin_3
berlin_4
berlin_7
berlin_5
berlin_2

 1. Sara skriver:

  Vilken fin jacka du har! Vart har du fått tag i den?

 2. Emma skriver:

  Måste bara få säga att den galaklänningen du hade var awesome! Kikade på deras hemsida för o kolla vad den kostade och insåg att du bar upp den SÅÅÅ himla mycket bättre än modellen. Visade den för min pojkvän och han höll med, att den var 1000gånger snyggare på dig! Så var bara tvungen o säga det! 🙂

  1. Sofie skriver:

   Jag håller med om det! Kollade också upp klänningen på hemsidan, hehe, och den var såå mycket snyggare på dig än på modellen! Så sjukt fin klänning också 🙂
   Ha det så bra i Berlin!!

 3. Åh härliga Berling. Fina bilder du har tagit. Jag gillar Berlin väldigt mycket. Dock synd att det alltid är renovering i denna stad=) Ha en fin fredag.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..