Last day in Berlin

Vi ställde klockan på 07 för att hinna så mycket som möjligt här sista dagen i Berlin. Nu har vi packat väskorna och ska gå ner och äta frukost innan vi beger oss ut på stan. Angelica har hittat en låtsasstrand som vi hade tänkt åka till, men vi bestämde oss nyss för att se lite mer historiska saker/platser så pappa ska få visa oss till något istället. Sen måste jag hitta presenter till Elsa och Ibbe. När Ibbe var i Berlin för något år sen kom han hem med neonfärgade strumpor och spraymålade tavlor till mig. Vi får se vad jag hittar på. Jag ville köpa ett gosedjur till Elsa på Zoo igår men att betala över 100 kr för ett litet mjukdjur som var max ett äpple högt kändes omotiverat, plus att hon har hur många gosedjur som helst redan. Det ska bli ljuvligt att träffa den lilla grodungen ikväll. Hon kommer att sova när jag kommer hem men jag kommer ändå gå in till henne och pussa på henni.

Igår åt vi en sen lunch på ett ställe som Angelica fick tips om, Schiller Burger. Jag beställde en chiliburgare som var sååå god tillsammans med sötpotatispommes. Pommesen var bäst! Jag ser icke fram emot morgondagens invägning efter den här mathelgen här. Men jag har iaf njutit och det är ju alltid något.

schiller_burger_2
schiller_burger
schiller_burger_1

LOADING..