Exklusiv välkomstbonus på LOPPIshopping

Idag har jag ett exklusivt erbjudande till er. LOPPI-gänget driver en annan sida som heter LOPPIshopping som ger pengar tillbaka när man handlar online. Så om man ändå handlar på t.ex. Zalando, RoyalDesign, Lyko, Babyshop, Boozt, Ellos, Adlibris eller Hotels.com (finns 200 till) får man pengar tillbaka när man tar svängen via LOPPIshopping. Pengarna man tjänat ihop betalas sedan ut direkt till ens bankkonto. Bra tjänst som ger mer pengar över i vardagen och inte kostar nånting. Registrera er genom den här länken idag så får ni 50 kr direkt! Erbjudandet är exklusivt och gäller bara fram till kl 23 idag måndag.

Det är ett bra sätt att få lite pengar över i vardagen när man ändå handlar på nätet. Även när man handlar på rea. Förutom butiker har LOPPIshopping även en del erbjudanden. Idag finns t.ex. 30% på Elodie Details som har så himla fina saker. Erbjudandet hittar ni på den här länken. Men glöm inte registrera er genom den här länken.

exklusivt-erbjudande-lila-med-logga

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..