Veckans invägning

Jag kände mig sååå tung när jag vaknade imorse. Liksom full av mat och godis från helgen. Jag var helt säker på att vågen skulle visa minst 2 kilo plus. Men till min extremt stora förvåning visade den bara +0,1 kg. Det är ju ingenting. 100 gram. Så lite väger två riktigt taniga rödekorrar tillsammans. Jag njöt verkligen av all mat i helgen men jag ser fram emot en vecka där jag följer mina points till punkt och pricka. Jag mår mycket bättre när jag gör det. Jag känner mig ändå hoppfull inför framtiden att jag kan klara av en helg där jag inte för in mina points, men jag tänker såklart i bakhuvudet vad jag stoppar i mig, även om jag nog översteg mina points i helgen. Hur går det för er andra som kämpar med vikten? Nästa vecka har jag kört med Viktväktarna i 30 veckor. Det tänker jag fira med en pangsiffra! Det är ju faktiskt bara jag som bestämmer vad som ska stå på vågen om en vecka, en jäkligt härlig känsla.

För er som vill läsa om tidigare invägningar kan ni göra det här:
– Första veckan
– Andra veckan
– Tredje veckan
– Fjärde veckan
– Femte veckan
– Sjätte veckan
– Sjunde veckan
– Åttonde veckan 
– Nionde veckan
– Tionde veckan
– Elfte veckan
– Tolfte veckan
– Trettonde veckan
– Fjortonde veckan
– Femtonde veckan
– Sextonde veckan
– Sjuttonde veckan
– Artonde veckan
– Nittonde veckan
– Tjugonde veckan
– Tjugoförsta veckan
– Tjugoandra veckan
– Tjugotredje veckan
– Tjugofjärde veckan
– Tjugofemte veckan
– Tjugosjätte veckan
– Tjugosjunde veckan
– Tjugoåttonde veckan
– Tjugonionde veckan

jessica_lagergren_viktvaktarna

Här är den, kroppen som väger 2 ekorrar mer än förra veckan!

 1. Heja dig! Det blir bättre nästa vecka! Hur mkt vägde du när du startade din resa?:) kram

  1. Tack snälla! 🙂 Den siffran har jag valt att hålla för mig själv. 🙂 Kram J

 2. Karina skriver:

  Bra kämpat!Jag började träna och räkna kalorier den 4 januari och har nu gått ner 11,6 kilo!

 3. Här är det 3,5 vecka med vv och -5,1 kg på vågen, heja heja!

 4. För mig gick det toppen! Bara 0,5 kg kvar till mitt första delmål! Heja oss!

  Du är så grymt duktig och inspirerand! Tummen upp på det!

 5. Så härlig inställning!!! För kort podd den här veckan! Ni är så bra och Johanna Kajson, vilken härlig gäst!!! ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..