Intervju för magasin i stan

Jag och Elsa är på väg in till stan för andra gången den här veckan, och det blir inte den sista. Imorgon har jag ett möte i stan igen som Elsa får hänga med på. Att ha med ett barn på ett möte tycker jag är oerhört svettigt, oavsett barnets humör. Behöver jag säga att jag längtar till måndag? Idag ska jag och Angelica intervjuas för ett av Sveriges största magasin och nästa vecka är det plåtning. Det känns väldigt ovant att vara på ”andra sidan”. Både jag och Angelica är ju vana vid att ställa frågorna, inte svara på dom. Nu ska jag försöka få Elsbritt att somna på den här stekheta bussen. Det snöade när vi vaknade så jag tog vinterjackan. Stort misstag! Elsas strumpor och jeans är nya och kommer från KappAhl. Hur gulliga?

image

 1. Hej världens finaste Jessica!
  Varifrån är filten? Har en liten filt-fetisch (haha, inte i en snuskig bemärkelse!!) och den var ju såå fin! 🙂
  Kram <3

  1. Hej fina du! Det är en kompis mamma som har stickat den. 🙂 Den är helt ljuvlig! 😀 Kram J

 2. Åh jag minns hur svettigt det var med såna möten…… Sååå söta kläder förresten!

  Kram, Carina

 3. Hej Bästa Jessica!
  Hur går det med Elsas ”babypotting” förresten? 🙂
  Lycka till på intervjun

 4. Sååå kul att bli intervjuad. Det är min dröm. På tal om drömmar har jag äntligen vågat börja frilansa. Blev så inspirerad av dig och Angelica, ni verkar ha så himla härlig vardag. Så nu är tanken att jag ska frilansa som bisyssla ett tag tills jag känner att jag har byggt upp ett bra kontaktnät, sen ska jag bli min egen chef. Tack för att ni inspirerar, det betyder massor.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..