Sista dagen – och jag är sjuk

Alltså världens största failbritt att vakna sjuk sin sista mammalediga dag. Jag har ont i halsen och känner mig allmänt hängig. Jag kände på mig att det skulle komma, men har ignorerat det, kanske var dumt såhär i efterhand. Jag måste bli bättre på att vila och återhämta mig. När man kör på sitt liv i 180km/h varje dag så är det lätt att man tänker ”nästa helg vilar jag”, men när nästa helg kommer så är man helt uppbokad iaf. Har ni tips på hur man blir frisk snabbt? På söndag ska vi till öppningen av Parken Zoo i Eskilstuna och då vill jag vara frisk. Vila kan man ju göra i graven känner jag.

Idag blir det soffläge eller golvläge tillsammans med Elsa. Jag ska försöka släpa mig ut på en promenad också bara för att få lite frisk luft och för att köpa värktabletter. Och nu – deklarera och betala räkningar. Årets och månadens tråkigaste.

jessica_sjuk

 1. Vad fin du är utan smink! 🙂 hoppas du blir frisk fort!

 2. Lina skriver:

  Men åh vilken otur!! Hoppas ni kryar på er och kan gå på öppningen av parken zoo. Är ju så himla tacksamt ställe när man har barn, vi bor i Eskilstuna och hängde där supermycket förra året när vår dotter var 1 år, hon älskade det så det ska bli ännu roligare detta år!

  Synd bara att vi inte kan gå på öppningen, hade varit såå kul att få säga hej, jag älskar ju er podd och era bloggar! Men jag ligger på bb med vår 14 timmar gamla son och vi kommer nog ligga här ett par dagar till för att inte tala om att jag inte hade kunnat gå ens från parkeringen till ingången på parken zoo med det här babian-arslet man får efteråt 😉 Stor kram!

 3. Jenny skriver:

  Honung + citron + varmt vatten! Och ingefära om man gillar det. Själv älskar jag inte det:)

  Vad fin du är även utan smink förresten!

  Krya på dig1

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..