SÖK till nytt tv-program

Nu söker jag deltagare till ett nytt feelgoodprogram på TV3. Jag söker bland annat efter roliga högljudda barnfamiljer, bästa kompisar och vänninor, fitnesspar, tekniknördar, gaypar, pensionärer, sportfamiljer, MC-par, ja egentligen alla möjliga härliga personligheter och konstellationer. Viktigt är att ni BOR IHOP och att ni bor i STOCKHOLM med omnejd.

Programmet blir något nytt och härligt, utan tävlingsmoment, bara roligt och underhållande. Inspelningen kommer att ske under juni månad 2016. Skicka ett mail till jessica.lagergren@sto-cph.com och berätta mer om dig själv! Dela gärna med dig av detta till nära och kära!

box-bild-tv3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..