Njutningsfull dag på spa

Idag var jag och AngelicaSpa By Us under förmiddagen. Vi bubblade, drack grönt te och försökte slappna av så gått det bara gick. Schemat var som sagt fullspäckat idag och jag har lite svårt att varva ner för att sedan varva upp igen. Jag kör hellre full gas ända tills jag går och lägger mig. Under massagen gav jag dock vika och höll på att somna flera gånger. Direkt efter massagen fick jag en ansiktsbehandling som var helt ljuvlig och då somnade jag på riktigt. Det var sååå skönt. Jag ar bara varit på ansiktsbehandling en gång förut och det var inte hälften så härligt som dagens. Jag fick en återfuktande mask, sen massage, skrubb, massage igen och sedan ännu mer återfuktande serum. Jag vill bli bättre på att unna mig både massage och ansiktsbehandlingar, det är ju helt fantastiskt.

Inspelningen för Tvillingpodden med Lotta Gray som vi gjorde i eftermiddags gick väldigt bra. Det var en berörande historia som hon berättade om hennes resor till bland annat Kongo för Läkarmissionen. Avsnittet kommer ut på måndag, hoppas att ni vill lyssna! Jag har fått frågor om när avsnittet med Blondinbella kommer ut och det kommer ut inom en månad, men datum är inte helt bestämt än. Vi kommer såklart hojta till!

spabyus_jessica

LOADING..