Nominerad till Årets Babyblogg

Jag har blivit nominerad till Årets Babyblogg 2016 och är såååå glad för det! Tack till er som har nominerat mig. Nu kan ni som vill rösta på mig. Röstningen avslutas den 29/5 kl.23.59. Klicka här för att komma till röstningen. 

Nu är det nedräkning deluxe till Greklandsresan. Jag har en drömbild av att jag ska ligga och sola och läsa en bok hela dagarna, vilket såklart inte kommer att bli fallet eftersom att vi har barn med oss. Jag undrar hur ni andra har gjort med kids när ni åker på semester och det är dags för läggning? Elsa somnar ju vid 19 och är det så att man äter en tidig middag för att sedan hänga på hotellrummet resten av kvällen då? Eller har ni fått era barn att somna i vagnen? Det kommer bli en hel del tid för bara varandra då för mig och Ibbe. Kan ju iofs vara bra vid närmare eftertanke…Eller så får Ibbe vakta Elsa så går jag och Angelica ut och härjar. Ja vilken toppenidé, haha!

jessica_sommar
Ny outfit till Grekland! Det blir första gången som jag har shorts på mig på flera år. En riktigt härlig känsla.

 

 1. Vi var på Kanarieöarna med vår kille som då nyss fyllt ett. Det gick super bra! Han var uppe mycket längre om kvällarna än vad han brukade vara hemma (han vaknade heller inte klockan 6 varje morgon och sov lite längre på dagarna då mycket bad och varmt väder gjorde honom trött).
  Ibland kunde vi natta honom i vagnen ute och sen lyfta över honom till sängen när vi kom upp på rummet.
  Eller om klockan var någorlunda sent nattade vi honom på rummet och satt sen och spelade kort och mös på altanen. Kanske inte riktigt den semestern man hade för några år sedan, men åh så härligt ändå!
  Hoppas ni får en trevlig resa!

 2. Frida skriver:

  Hej goding !
  Vi har rest mycket med vår lilla tjej som är två. Mitt bästa tips är att ta det som det kommer , Elsa har ju också semester, plus att det är skönt att slippa binda upp sig på massa tider. Vill hon vara med och äta så gör det, somnar hon så somnar hon osv.. Är det varmt brukar iallafall vår tjej behöva sova längre på dagen.. Allt löser sig. Slappna av och njut och strunta i tider. Om det tar En vecka eller två för henne att ställa om sig när man kommer hem är ju inte det heller hela världen om man haft en grym semester 🙂 kram på er ‘

 3. Frida skriver:

  Hej goding !
  Vi har rest mycket med vår lilla tjej som är två. Mitt bästa tips är att ta det som det kommer , Elsa har ju också semester, plus att det är skönt att slippa binda upp sig på massa tider. Vill hon vara med och äta så för det, somnar hon så somnar hon osv.. Är det varmt brukar iallafall vår tjej behöva sova längre på dagen.. Allt löser sig. Slappna av och njut och strunta i tider. Om det tar RN vecka eller två för del att ställa om sig när man kommer hem är ju inte det heller hela världen om man haft en grym semester 🙂 kram på er ‘

 4. Skönt att komma iväg! Och hur snygg är inte duu!! <3
  Och förresten, jag och två tjejkompisar åker till Grekland på fredag vi med, som en liten studentresa, dock till Kreta, men ändå, wihooo!

 5. Hanna skriver:

  Härligt med solresa! (aviiis) Vi har varit ute tre gånger med vår tjej som är lika gammal som Alice. För oss löste det sig automatiskt eftersom hon var så nyfiken på allt det nya och sov därför senare på dagen, och sedan höll hon sig vaken över middagen och somnade sen i vagnen när vi strosade på stan. Runt 21 somnade hon och sov som en gris även när vi lade över henne i sängen 🙂 ett tips är att ha med babymonitor så ni kan sippa vin på balkongen eller så på kvällarna 🙂 ha en härlig semester! tack för en toppenblogg och podd 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..