Ibbes lista om mig blev en fail

Jag bad Ibbe skriva en liknande lista som jag hade gjort med saker som jag stör mig på hos honom. Han läste inte min lista innan, utan skrev en helt själv. Den blev lång och då menar jag riktigt riktigt lång. Det var mer som en uppsats med saker som jag gör fel. Jag blev på riktigt sårad av det som stod och jag känner inte att jag kan publicera den listan. Den är helt enkelt brutalt ärlig men snäppet för taskig. En del av det är såklart roligt och det mesta är sant, men jag har bett Ibbe skriva en ny lista nu. Dels vill jag på riktigt att han skriver en lista på saker han tycker om med mig, för efter den där listan undrar jag om det finns något som är bra med mig.

Han fick väldigt dåligt samvete när han hade skickat listan till mig och i efterhand så läste han listan som jag hade skrivit om honom. Han förstod då att min lista inte var lika brutalt ärlig och att den var skriven med glimten i ögat. När jag kom hem igår stod det blommor innanför dörren och ett kort med fin text hur mycket jag betyder för honom. Jag känner mig ändå nedstämd av att jag verkar vara ett monster att leva tillsammans med…

katt

 1. Oj hjälp, kan tänka mig att det var jobbig läsning! Skulle inte vilja ha en sådan lista om mig själv. Livet med operationer, ständig smärta och ett humör som påverkas en hel del och därav ofta jäkligt kort stubin.. Shit pommes, jag är bara glad att min man älskar och stöttar mig även om jag säkert kan vara hemsk ibland! Nåja, vissa perioder när jag mår bra är jag förhoppningsvis lite lättare att leva med Kram /Hanna

 2. Fina, fina du…kan absolut inte tänka mig att du är ett monster att leva med! Stor kram till dig

 3. Tror inte jag hade vågat såna listor, fast å andra sidan är vi väldigt öppna och berättar för varandra men måste säga att det var en väldigt fin gest av honom med blommorna!

 4. Hej gulliga du! Tack för din fina blogg (hur gullig är inte Elsa?!?! ) och er braiga podd.

  Måste dock instämma med någon som kommenterat tidigare: gör ingen lista!
  Jag tycker personligen inte det är rolig läsning, för jag vet att jag hade blivit megaledsen om min sambo publicerat en lista om mig, och tvärtom.
  Vi har varit tillsammans i 10 år (och är lika kära nu som då), och jag tror inte vi kommit hit om vi hela tiden sagt precis allt vi tänkt om den andre, inför vänner och familj. Det tar vi oss emellan i sådana fall. Fattar verkligen att du/ni vill bjuda ”publiken” på ett härligt skratt (och det gör ni verkligen typ hela tiden!) men jag tror inte att det är rätt väg att gå. Är det lite torka i bloggämnena så pausa någon dag, skippa listan. Det känns mest privat och ger (iallafall mig som är en känslig person, haha..) en klump i magen. Var snälla mot varandra och kom ihåg varför just ni är tillsammans. Ni har ju liksom gjort världens gulligaste unge! 😀

  Jag, och säkert de flesta andra av dina läsare, älskar din blogg av massa andra skäl. Du inspirerar och verkar vara typ världens goaste mamma.

  Men skiiiit i listorna! För er relations skull. Det är inte värt bråk irl, för att bjussa en virtuell publik på ett skratt eller två 🙂

  Jag hoppas inte du tar min kommentar på fel sätt. Du och din syster är SÅ himla bra! Men jag vill bara att du ska veta att ingen förväntar sig att ni ska bjussa på allt. Man kan trycka på paus och spola tillbaka bandet. Man kan alltid göra annorlunda framåt 🙂

  Jag säger inget här som jag inte skulle sagt till min bästis! 🙂

  Kram på dig, goa människa! <3

 5. Li skriver:

  hahaha gud du måste publicera listan!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..