Johanna Kajsons episka fest

I helgen var jag, Angelica, Ibbe och Stefan på Johanna Kajsons 30-årsfest med temat ”All in”. Och som alla gick all in! Jag sminkade Ibbe som hade bett mig göra det och jag tycker att han blev jättesnygg. I inbjudan stod det att man skulle ta med sig en flaska bubbel till festen och det var väldigt smart tycker jag. Väl på plats hade Johanna gjort en bubbelbar med ishinkar så där fanns det alltid kallt bubbel. Genial idé! Efter mycket bubbel, lekar, härliga tal och ett spontant uppträdande från mig, Angelica, Bella och Sheila väntade en partybuss för alla gäster. Har ni åkt en sån någon gång? Det är alltså en rullande fest som åkte runt i hela stan. Superroligt och alla gick verkligen all in för fest. Stort grattis till dig igen fina Johanna och tack för en episk fest! Jag blev så sugen på att börja ta tag i planeringen igen för min och Angelicas mycket försenade 30-årsfest. Jag tog inte så många bilder själv så jag lånade några från Johanna.

kajso_5
kajson_2
kajson_1
Ibbe_Jessica
kajson_4
kajson_3

LOADING..