Pudriga pasteller – från Ellos

Till sommarens bröllop och fester skulle jag vilja våga klä mig mer i pastelliga toner på kläderna.  Jag skulle även vilja plocka in lite färg i vår inredning här hemma. Vårt hem går i vitt, grått och lite lite svart. Vi har inte en gnutta färg. Enda färgklickarna som finns är på Elsas rum, och då är det ändå bara ljuva pasteller. Jag skulle vilja piffa upp soffan med kuddar i färg. Det känns lagom modigt och lätt att ändra på om man skulle ångra sig. Här är mina favoriter från Ellos just nu.

ellos_pastellos
1. Kuddfodral 2. Rosa spetsklänning 3. Klocka 4. Espadriller 5. Läppstift

Psst. Nu får du 40% rabatt på dyraste varan inkl. varumärken. Ange rabattkoden: 335464 i kassan och klicka HÄR för att ta del av erbjudandet!

Det här inlägget är ett samarbete med Ellos

  1. Jennie skriver:

    Länken till klockan funkar inte, var hittar jag den? 🙂

    1. Hej Jennie! Den måste ha tagit slut då. 🙁 Den finns i blått, länken ska vara ändrad nu. Kram J

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..