Är kär i ett nytt hus

Igår kväll var jag, Ibbe och Acko på en husvisning i ett nytt drömhus. Den här gången har Ibbe och jag skakat hand och sagt att om vi inte köper det här huset måste vi sluta hänga på Hemnet och skicka länkar till varandra. Jag flyttar liksom in i tanken i varje hus vi tittar på. Egentligen har Ibbe och jag (iaf jag) en dröm om att bygga ett eget hus, men så dök det här huset upp. Interiört är det precis så som jag hade kunnat tänka mig om vi byggde eget. Huset är byggt på 70-talet men är under hösten 2016 och våren 2016 helt renoverat. Allt är fixat, golv, tak, väggar, badrum, kök – rubbet. Och det är ingen som har bott i det nyrenoverade huset. Skyddsplasten är liksom kvar i diskmaskinen. Den känslan!

Budgivningen har redan dragit igång och om 9 timmar sitter vi på ett plan mot Grekland. Innan vi åker mot Arlanda ska vi packa (jag har inte ens börjat), handla sånt som inte fanns i affären igår, badblöjor till exempel. Tänk att vi vaknar upp på Kos imorgon. Ljuvligt! Jag njuter redan! Igår storstädade Ibbe hela huset medans jag och Elsa flängde runt och handlade så vi kommer hem till en renbäddad säng och ett nystädat hus. Ibland är det skönt att bo tillsammans med en städfantast! Innan vi åker ska jag skriva om dagens extra-invägning. Jag har ju flyttat invägningsdag till fredagar tillfälligt på grund av resan, eller för alltid, det får vi se. Resultatet är hur som helst häpnadsväckande, minst sagt. Kika in här igen efter lunch om ni är nyfikna på hur det har gått.

hus_3
hus_1
hus_2
Det är 4,5 meter i takhöjd! Helt fantastiskt! Här kan ni kika på fler bilder på huset. 

 1. WOW!!! Så otroligt fint!

 2. Wow vad fint! Hur blev det? Köpte ni?

 3. Sanna skriver:

  men hallå! jag tjuvkikade in på Ibbes instagram idag, kan han också sjunga? Isof måste ni ju sjunga en trudellutt tillsammans i en podd framöver

 4. Ser helt fantastiskt ut!!
  Ha en härlig fredag och semester.
  Kramar

 5. Spännande! Lägg inte ut länken om ni tänkt buda- det räcker ju att en annan bjuder över …
  Själva har vi precis köpt hus efter fem års längt o sökande. Jag vill tipsa dig om att faktiskt fortsätta skicka länkar till varandra på tänkbara objekt, prata om vad ni gillar och inte med varje hus. Vilka måsten/ Nice to have’s har ni på er lista för ert hus. Och gå på många visningar . Sen tror jag att man måste leva sig in i och fantisera hur det skulle vara att bo i ett visst hus innan man budar. Även om det blir jobbigare ifall man inte vinner budgivningen när fantasierna ej blir verklighet. De flesta tittar nog på ett 20-tal hus innan man lyckas.. Lycka till!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..