Veckans extrainsatta invägning

Ett av mina delmål när det kommer till min viktminskning har varit att gå ner 20 kg. Jag har länge pendlat mellan –18, –17, –16 och sen minus 18 igen. –20 kg har bitvis känts rätt långt borta men nu har det hänt något. Något har helt plötsligt lossnat och jag har levererat pangsiffror två veckor i rad. I måndags visade vågen –1,2 kg vilket är helt otroligt. Veckan innan stannade vågen på –1,7 kg och för mig är det ovanligt att göra så stora siffror två veckor i rad. I vanliga fall brukar det vara –0, nånting efter en vecka med ett större tapp.

Idag har jag vägt in mig en extra gång eftersom att jag inte är säker på att det finns en våg på hotellet i Grekland. Håll i er nu… Idag visade vågen –1,8 kg. EN KOMMA ÅTTA. Det är helt jäkla otroligt och jag är så stolt över mig själv. Jag har sagt det förut men säger det igen. Jag gör aktiva val varje dag – flera gånger om dagen och det lönar sig. Att välja bort den där bullen när alla andra fikar, eller välja sushi när andra äter pizza när man kör hämtmat.

Den totala viktminskningen är nu uppe i hela –21,2 kg. Som jag har längtat efter den här siffran och nu är den äntligen här. Resten känns som en nedförsbacke nu. Om bara 9,9 kg har jag nått min tilltänkta målvikt. Hur går det för er andra som kämpar med vikten? 21,2 kilo är lika mycket som en normalviktig rådjurshona väger, det ni!

För er som vill läsa om tidigare invägningar kan ni göra det här:
– Första veckan
– Andra veckan
– Tredje veckan
– Fjärde veckan
– Femte veckan
– Sjätte veckan
– Sjunde veckan
– Åttonde veckan 
– Nionde veckan
– Tionde veckan
– Elfte veckan
– Tolfte veckan
– Trettonde veckan
– Fjortonde veckan
– Femtonde veckan
– Sextonde veckan
– Sjuttonde veckan
– Artonde veckan
– Nittonde veckan
– Tjugonde veckan
– Tjugoförsta veckan
– Tjugoandra veckan
– Tjugotredje veckan
– Tjugofjärde veckan
– Tjugofemte veckan
– Tjugosjätte veckan
– Tjugosjunde veckan
– Tjugoåttonde veckan
– Tjugonionde veckan
– Trettionde veckan
– Trettioförsta veckan
– Trettioandra veckan
– Trettiotredje veckan

image

  1. Varför står du med det högra benet bakåt?

    1. Varför inte? 🙂 Jag hade kunnat stå på tå också. Ibland står jag med ena benet fram, andra bak, på tå, på knä. 🙂

  2. Du är grym! Bra jobbat! Jag har nått mitt första delmål! Så för mig går det bra nu med 🙂 Hoppas er resa är fantastisk!

  3. Sara skriver:

    Du är så fin och inspirerande =)
    Hoppas ni får en härlig semester så du kan nyttja bikinin!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..