Badmunk 1 & 2

Idag är det som tur var lite mulet här. För två år sen hade jag aldrig hurrat åt moln som täcker solen, men med kids är det inte helt lätt när solen gassar. Jag brände mig orutinerat nog i ansiktet igår och jag ska mest hänga i skuggan idag. Elsa har precis badat och tyckte att det var mycket roligare den här gången. Hon plaskade för fullt med sina små händer och skrattade åt kusin Alice som simmar runt som en fisk i poolen. Det är väldigt smidigt med all inclusive när man reser med barn även om jag börjar tröttna lite på bufféns utbud… Det är svårare (läs tråkigare) än jag trodde att göra smarta val när det kommer till maten. Jag vet att det kommer att straffa sig på vågen men jag får helt enkelt ta det när jag kommer hem. Det är inte alltid så kul att vara strikt och ”stick to the plan”.

Elsa <3 moster Angelica.

image
image

 1. Kicki skriver:

  Hej! Vad gott ni ser ut att ha det!
  Hur går det med Elsa, har hon blivit duktigare på att stå/gå? Har missat om du skrivit nåt om senaste sjukgymnast-mötet.

  Ha en fin semester!

 2. Linda skriver:

  Så mysigt! En fråga, kör ni med badblöja under dräkten eller hur gör ni?

  1. Hej Linda, ja precis vi kör med badblöja under. 😀 Kram J

 3. Ser härligt ut:) Är det uv dräkterna från Kappahl? Är de bra? Håller på att leta efter en till min dotter.

  1. Hej Therese, ja, det är de från Kappahl. De har fungerat finfint! 🙂 Kram J

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..