Så delar vi upp tiden på semestern

När jag är på solsemester vill jag gärna få lite färg men det är ju inte helt lätt med små barn som absolut inte ska vistas i solen. Därför har Ibbe och jag kommit på världens bästa system där vi delar upp soltimmarna mellan oss. Så fort Elsa är vaken delar vi upp dagen i 30-minuterspass där Ibbe först får 30 minuter och sen får jag 30 minuter och så fortsätter vi så hela dagen. När Elsa vilar har vi gemensam tid och då räknas inte våra 30 minuter in. Rättvist och supersmart om du frågar mig. Det har iaf fungerat toppen för oss.

Under sena eftermiddagen igår plaskade Elsa runt som en vildpastill i poolen och hon ville inte gå upp. Jag tycker att det är så skönt att hon inte är rädd för vatten och att hon tycker om att bada. När jag var liten bodde jag i poolen/havet när vi var på semester och mamma fick alltid tjata på mig och Angelica tills vi gick upp helt stelfrusna. Ibbe har alltid varit lite rädd för vatten och han älskar fortfarande inte att bada. Jag hoppas för Elsas skull att hon fortsätter vara ett litet vattendjur!

pigmentforandring
Lite färg har jag fått! Men med solbränna kommer även pigmentförändringar på överläppen. Ser ut som mustasch men det kan jag leva med. Det är så himla härligt att vara osminkad hela tiden. Jag slänger på mig lite mascara innan middagen bara, men annars går jag runt såhär hela dagarna. Njutbart!

  1. Jag har med fått det på överläppen. Men är bara att acceptera. Har du haft det länge eller kom det efter att Elsa föddes? Mitt kom när mitt barn var ett år nu har jag två, men tänker om det kan bero på hormonerna med?

  2. Jag får också pigmentsfläckar på överläppen, varför där liksom? Superfin är du

  3. Jenny skriver:

    Tycker du är så himla fin utan smink. Det vore kul att se dig också i en lite lättare sminkning. Tolka inte detta fel nu, du är supersnygg i ditt vanliga smink också och jag önskar att jag var så bra på att sminka mig!

  4. Greta skriver:

    ”Äntligen” får jag höra någon som också får mustasch på sommaren! Haha, jag har exakt likadant och jag hatar det! Även om att vara brun överväger den fula mustaschen 😉 Hoppas ni får härliga sista dagar på semestern!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..