En dag på Kalymnos

Min moster och kusiner bor på den lilla ön Kalymnos som ligger utanför Kos. Igår åkte Angelica och jag över dit och hälsade på. Det var superhärligt att sola och bada i havet utan att behöva hålla koll på barnen varenda sekund men samtidigt längtade jag otroligt mycket efter Elsa hela dagen. Idag ska vi hänga vid barnpoolen hela dagen och jag hoppas att Elsa vill bada massor för det vill jag göra. Nu syns inga moln på himlen och det är tokvarmt. Även om vädret har varit lite ostadigt så tror jag att det är en väldigt bra tid att åka hit när man reser med kids. Inte för varmt men inte för kallt heller. Ibbe har börjat prata om barn nummer två under semestern. Vi hade ju tänkt vänta tills efter bröllopet men han tycker inte att vi ska dra ut på det, utan att det är smart att skaffa relativt tätt. Vi får väl se hur det blir med den saken! Jag tycker att det är väldigt lagom med ett barn just nu.

image
image
image

 1. Tova skriver:

  Personligen, JA ETT TILL BARN men det är ni som bestämmer, och känner du att ni inte ska ha ett till barn nu så ska ni inte det. Det är ju trots allt du som bär barnet och sedan föder det!

 2. Vi kommer att ha 2 år och 5 månader mellan våra barn och det känns bra. Tanken var först att vi skulle ha tätt mellan barnen men min sjukdom kom mellan. Ni kommer säkert dam till ett beslut som passar er båda två. ❤️

 3. Malin skriver:

  Tycker inte du ska skaffa ett till barn nu innan bröllopet. Nu har du ju lyckats så bra med vikten och fått mer ordning på dina tankar kring kost och graviditet riskerar ju att fucka up det, tyvärr… du behöver nog mer tid att få in det än låta en graviditet komma emellan. Tänk å vara i bra form på sin bröllopsdag-inget slår det 🙂 sen ekonomi också… spara till bröllop å sen bebis 🙂

  1. Sophie skriver:

   Jag tänker att det viktigaste inte är hur många kg man väger utan att man känner sig nöjd med val av make, har nära och kära med och att man känner sig vacker oavsett 🙂 Det slår nog känslan av att va ”i bra form”. Däremot kan det ju vara värt att fundera på om man verkligen vill ha en pyttebebis eller va gravid på sitt bröllop, fick intrycket av att en stor baluns var planerad.. Och det är inte helt lätt att hålla vikten när man blir gravid av naturliga skäl, så om man får välja hade iaf jag önskat att jag var nöjd med min vikt först (jag blev oplanerat gravid när jag var mitt under ett försök att gå ner föregående gravidkilon och jag gick ju upp allt igen.. Fast nu är det borta ☺ )

  1. Malin skriver:

   Jag tycker det är ett beslut som Ibbe och Jessica ska ta utan att någon annan behöver lägga någon värdering eller tycke i det beslutet 🙂 Jag tror absolut att ens två barn närvarande på sitt bröllop är minst lika stort som att man är i bra form 😉 men det tycker jag får vara upp till Jessica och Ibbe.

 4. Emelie skriver:

  Vad härligt det ser ut! Tur vi har sommarvärme här hemma nu!
  Min dotter fyllde 1 år nu den 23 maj och i oktober är nästa beräknad! Ska bli så mysigt att ha dom tätt och hoppas dom kommer ha roligt tillsammans!

 5. Jennie skriver:

  Åh vad härligt!!! Jag vill också ha en liten knodd, är i valet och kvalet om vi ska buda på drömlägenheten med ett rum extra bara för att kanske, kanske… ♥

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..