Blått är flott

Det här inlägget är ett samarbete med Ellos

Nu börjar semestern här i Grekland närma sig sitt slut men det ska faktiskt bli lite skönt att komma hem. Jag hörde att det regnade hemma, stämmer det? Jag passar på att njuta av de sista solstrålarna här innan det är dags att hoppa på planet hem till Sverige igen. Här kommer ett härligt sommarplock med mina favoriter från Ellos just nu. Håll ut, jag packar med solen till er!

blattarflott

1. Bikini-bh 2, Solglasögon 3. Jumpsuit 4. Kjol 5. Nagellack

  1. Emelie skriver:

    Bor i Halmstad och hör har varit bra väder hela veckan! Regn någon kväll men annars skönt!

  2. Strålande sol i Göteborg!

  3. Vi bor i södra Sverige och här regnar det inte varit värmerekord med 30 grader denna veckan.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..