Veckans invägning

Nu är vi äntligen hemma igen och det var helt magiskt att krypa ner i sin egen säng, även om klockan blev över 04 innan det hände. Tyvärr varade inte den ljuvliga sömnen särskilt länge eftersom att Elsa vaknade 07 och hon var inte det minsta sugen på att somna om. Hon sov hela flygresan och hade samlat sina timmar när klockan slog 7. Nu sover hon dock middag tillsammans med Ibbe och jag packar upp och tvättar.

Jag har ju bytt vägdag till fredagar tillfälligt pga resan. Jag får se hur jag gör med det sen, nu blev det invägning idag, lördag eftersom att vi kom hem så sent igår. Jag skulle ju räkna in allt jag åt under semestern men jag släppte den tanken efter första frukosten. Min kost den här veckan har bestått av vitt bröd, pannkakor, öl, fetaost, tzatziki, pizza och pasta. Om vågen visade plus idag? OM den gjorde, haha! Hela 3,2 kg plus. Jag vet ju efter tidigare urspårningar att det mest är vätska pga osund kost, och jag hänger inte läpp för det. Istället firar jag att jag är hemma till min kära kvargfrukost igen och jag drog precis på mig en klänning som jag inte har känt mig snygg i på ett par år. Jag har samlat på mig några kilon, men även massor av fräknar och en riktigt härlig semester. Nu är jag så peppad på att få bort dessa 3 kilon och sen resterande.

För er som vill läsa om tidigare invägningar kan ni göra det här:
– Första veckan
– Andra veckan
– Tredje veckan
– Fjärde veckan
– Femte veckan
– Sjätte veckan
– Sjunde veckan
– Åttonde veckan 
– Nionde veckan
– Tionde veckan
– Elfte veckan
– Tolfte veckan
– Trettonde veckan
– Fjortonde veckan
– Femtonde veckan
– Sextonde veckan
– Sjuttonde veckan
– Artonde veckan
– Nittonde veckan
– Tjugonde veckan
– Tjugoförsta veckan
– Tjugoandra veckan
– Tjugotredje veckan
– Tjugofjärde veckan
– Tjugofemte veckan
– Tjugosjätte veckan
– Tjugosjunde veckan
– Tjugoåttonde veckan
– Tjugonionde veckan
– Trettionde veckan
– Trettioförsta veckan
– Trettioandra veckan
– Trettiotredje veckan
– Trettiofjärde veckan

invagning

  1. Det låter som om det vore jag. Har svårt att tänka på sp när jag är på semester. Njuter i stället och tar tag i det när jag kommer hem.

  2. Anne skriver:

    Fina fina Jessica! Så skönt att du ser det på – enligt mig – ”rätt sätt”. De där utsvävningarna är snart borta!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..