Vaknade sjuk

Igår kväll kände jag det komma krypande i kroppen men jag höll alla tummar och tår att jag skulle kunna sova bort en eventuell sjukdom. Men icke! Jag har drömt mardrömmar hela natten, svettats och frusit om vartannat och vaknade nyss med sprängande huvudvärk och ont i halsen. Jag har peppar peppar ta i trä varit frisk väldigt länge så jag antar att det var min tur nu. Mamma hade nyligen halsfluss och jag hoppas hoppas hoppas att det inte är det jag fått också utan bara ett tillfälligt virus.

image

  1. Usch stackare! Jag har varit tokförkyld i över en vecka, fick nytt ont i halsen idag (!) och toppade kvällen med en tur till akuten för att jag skar mig så illa i fingret. På lördag ska jag förhoppningsvis springa min första mara. Jag hoppas så innerligt att jag kommer hinna bli frisk…
    Krya på dig, och mig… hehe.

  2. Jennie skriver:

    Efter en flygresa blir man oftast förkyld. Massor av ingefära, vatten och vila brukar hjälpa. Ta Zyx eller Bafucin för halsen, det lindrar. Krya på dig! Kraaam!

  3. Karin skriver:

    Fast fördel med om det är halsfluss pga bakterier är ju att man oftast mår bättre dagen efter påbörjad antibiotikakur 🙂 Virus kan ju hålla på lääänge. Krya på dig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..