Full fart hela dagen

Idag ska vi förbereda morgondagens 1-årskalas för Elsa. Här regnar det på riktigt vågrätt idag och blåser som bara den. Jag har ju fixat uteplatsen och har tänkt att vi ska ha ett utomhuskalas imorgon… Jag håller alla tummar att det blir bättre väder imorgon, annars blir det inte som jag har tänkt mig. Det spelar ju egentligen mindre roll om vi är ute eller inne, men det är trist när jag har lagt ner så mycket tid på en uteplats som inte ska användas.

Idag står det alltså handling på schemat inför imorgon. Jag har bestämt mig för att inte göra någon avancerad tårta (som jag brukar när det är kalas), utan det blir klassiska gräddtårtor med jordgubbar. Det känns somrigt och härligt. Om jag får tid över ska jag dekorera cupcakes med några av Elsas favoritkaraktärer som jag tänkte göra i sockerpasta. I eftermiddag ska vi hem till min pappa och fira min lillebrors examen igen. När vi var i Örebro firade vi ju det också, men nu ska vi fira med vår släkt också.

Här är några av mina tårtkonstverk som jag har gjort genom åren!

image

aKldUKp7aOlSct8bd_T0T8OmfSd0QQM6yeGDcGEM--0

ombre_cake
image
image
image
tårta_4
tårta_2
tårta_3

LOADING..