Elsas 1-årskalas i bilder

Elsas kalas idag var så himla mysigt! Det blev nästan helt perfekt timing att kalaset började vid 14. Elsa hann äta lunch, vila länge och sedan äta lite mellis innan gästerna kom. Jag hann dock inte göra tårtan innan men jag fick hjälp av Sussie, min pappas fru, så vi slängde ihop den tillsammans. Som fika hade vi tårta, kakor, cupcakes som jag köpte, satte i andra formar så att de såg hembakta ut (så bra knep) och sedan spritsade jag dem. Jag gjorde även härliga fruktspett och det var det som gick åt mest. Jag är så glad över min familj och släkt. Jag ser fram emot mitt och Ibbes bröllop nästa sommar så himla mycket. Tyvärr kunde inte hans familj komma idag, men det vore roligt att lyckas få till ett möte mellan våra familjer innan bröllopet. Tänk att vi har varit tillsammans i 4 år och redan har en liten kiddo på ett år. Bästa året ever!

kalas_4
kalas_14
kalas_1
kalas_10
kalas_2
kalas_3
kalas_15
kalas_11
kalas_16
kalas_9
kalas_12
kalas_20
kalas_21
kalas_13
kalas_17
kalas_19
kalas_18
kalas_5
kalas_6
kalas_7
En enda liten Bing blev det, men Elsa verkar mer än nöjd med dagen ändå!

 1. Så mysigt ni verkar ha haft 🙂 Älskar kontrasten mellan soldäck och klippor, verkligen snyggt när naturen finns med in på altanen!

  Tycker att du verkar ha fått till en massa go’ fika även om det inte fanns 100 bananer! 😉 Kram

 2. My skriver:

  Ps får man fråga var ni köpt det urgulliga tältet någonstans?

  1. Det var från mormor så jag vet inte, men kan ta reda på det! 😀 Kram J

 3. My skriver:

  Vilket underbart härligt kalas och det blev ju hur mysigt som helst och vad härligt att ni kunde vara utomhus:) Så fint ni har på er baksida!!!

 4. Hanna skriver:

  Grattis gullElsa på födelsedagen! Jag har en undring, om du har tid skulle det vara intressant att höra ditt resonemang om jämförelse mellan kusinerna. Min bebis har en kusin på sin pappas sida (alltså inte min släkt) som är några månader äldre och det är ett ständigt jämförande av barnen. Vem som är sötast, hur de ser ut, vem som gjorde det och det först, personligheter osv osv. Så tröttsamt tycker jag! Hur är det med lagergren kusinerna? Slipper ni sånt? Kram!

 5. Vad mysigt! Skönt med ett opretentiöst kakbord. Håller på att planera min dotters ettårskalas och verkar inte veta var jag ska sluta med hur mycket godsaker det ska finnas. För oss blir det första gången våra familjer träffas. Då har vi varit tillsammans och bott ihop i ungefär 9 år och varit gifta i snart 3 år. Lite tokigt.
  Ser superfint ut på baksidan! Bra jobbat!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..