Redo för sitt första kalas

Imorse vaknade Elsa innan 06 och var megapepp på att det ska vara kalas här idag. Vi var mindre utsövda och vi är väldigt bortskämda med att hon sover till 07 minst, så vi försökte få henne att somna om. Vi lyckades till slut och hon vaknade vid 07:30. Jag hoppade in i duschen och när jag kom tillbaka sa jag till Ibbe att det vore bra om dom också gick upp så att vi hinner med allt innan kalaset börjar. Då utbrister Elsa ”Gå upp!”. Haha, så gulligt och ett tecken på att det verkligen var dags att studsa upp och göra dag av den här dagen.

Nu ska jag fylla heliumballonger och göra tårtor och spritsa cup cakes. Det blev en enda figur i sockerpasta, en Bing. Det får räcka helt enkelt. Ibland hinner man inte göra 100 bananer till en tårta. Elsa måste ha sovit mycket förra sommaren eftersom att jag hade tid att göra Alice 1-årstårta som bestod av 100 bananer och fem apor och palmer och pooler och jag vet inte allt vad som fick plats på den tårtan. Igår var jag och köpte en stor ballong till Elsa som blev överlycklig när hon såg den. Hon gillar verkligen ballonger.

Elsa_kalas1
elsa_kalas2

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..