En dag hos familjen Lustig

Jag skrev ju imorse att vi var på väg till Västerås och för er som inte redan listat ut var vi var via andra sociala medier så träffade vi alltså Josefin Lustig. Hon och hennes fotbollsspelande man Mikael har köpt ett ljuvligt hus i Västerås och där var vi alltså och hälsade på idag. Vi fick hänga med Josefin, Lexie och Lucia halva dagen. Hennes döttrar är helt bedårande med väldigt mycket energi. Vi dansade och hoppade runt till Babblarna tillsammans. Jag och kidsen alltså, inte jag och Josefin, haha.

Ni kommer såklart att få se det färdiga resultatet i LOPPI magasin i slutet på augusti. Josefin är ju en bloggkollega här på Loppi och det var så roligt att äntligen få träffa henne. Det blir ju inte av att man träffar de bloggarna som bor utomlands tyvärr. Josefin har startat ett eget klädföretag, Little one & I med sjukt snygga kläder för mamma/pappa och barn som matchar. Jag skulle så gärna vilja ha en bomberjacka till mig, Ibbe och Elsa. Så snyggt!

vasteras_2
dreamteam
lustig_lagergren
vasteras_1

  1. Lina skriver:

    Gud vilka fina skor Jessica Vart kommer de ifrån?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..