Mot Västerås

Jag, Angelica och fotografen Malin sitter i bilen på väg till Västerås där vi ska göra ett reportage till LOPPI magasin. Jag visar senare vem vi ska träffa! Vi har jobbat med tidningen i flera månader och det är först nu som den börjar ta form på riktigt. Det är verkligen ett dream team som står bakom det här magasinet. Och då syftar jag inte bara på mig och Angelica, haha. Vi har jobbat med så grymma fotografer, make up artister, stylister, bloggare och en riktigt vass layoutare. Dessutom står hela Loppis redaktion bakom magasinet också med idéer, pepp och annonsförsäljning. Jag längtar tills jag håller den tryckta fysiska tidningen i handen i slutet på augusti. Jag vet ju bara hur det känns när jag håller i ett annat magasin där jag bara har gjort några sidor. Det är en ljuvlig känsla!

jessica_loppimagasin_2
jessica_loppimagasin

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..