Veckans invägning

Måndag igen och det betyder i vanlig ordning invägning. Den här veckan har gått riktigt bra kostmässigt och jag kände mig pepp på att ställa mig på vågen idag. Förra veckan skakade vi ju hand på att jag skulle ha gått ner 1,3 kilo idag. Jag var sååååå nära att hålla det löftet men jag nådde inte hela vägen fram. Det hade varit en så himla skön känsla att gå över –20 igen, men det skiljer 300 gram. Den här veckan visade vågen –1,0 kg. Nu kommer jag ju garanterat att ha gått ner 20 kilo nästa måndag, om jag inte får en totalflipp och trycker i mig choklad hela veckan. Jag är så beslutsam att nå det här viktiga delmålet så det ska vara –20 kilo om en vecka. Vi säger så! Ett kilo hit eller dit kanske inte gör så stor skillnad tänker ni, men nu börjar jag faktiskt känna på kroppen att jag snart har gått ner lika mycket som en för tidigt född flodhäst väger. Och jag tycker att det syns! Hur går det för er andra?

För er som vill läsa om tidigare invägningar kan ni göra det här:
– Första veckan
– Andra veckan
– Tredje veckan
– Fjärde veckan
– Femte veckan
– Sjätte veckan
– Sjunde veckan
– Åttonde veckan 
– Nionde veckan
– Tionde veckan
– Elfte veckan
– Tolfte veckan
– Trettonde veckan
– Fjortonde veckan
– Femtonde veckan
– Sextonde veckan
– Sjuttonde veckan
– Artonde veckan
– Nittonde veckan
– Tjugonde veckan
– Tjugoförsta veckan
– Tjugoandra veckan
– Tjugotredje veckan
– Tjugofjärde veckan
– Tjugofemte veckan
– Tjugosjätte veckan
– Tjugosjunde veckan
– Tjugoåttonde veckan
– Tjugonionde veckan
– Trettionde veckan
– Trettioförsta veckan
– Trettioandra veckan
– Trettiotredje veckan
– Trettiofjärde veckan
– Trettiofemte veckan
– Trettiosjätte veckan
– Trettiosjunde veckan

invagning_vv

  1. Hejheja! Tack vare dig tog jag mig i kragen och började också med vv för tre veckor sedan Och än så länge går det fint.

  2. -15kg och -22cm i midjan! Är inne på min 30vecka Heja oss! Har som mål -3kg till postgravid vikten, men 5kg till skulle ju inte vara dumt. Har du gått ner det du gick upp under graviditet nu? Du ser himla fräsch ut! Du är en sann inspiratör!

  3. Heja heja! Själv har jag skött mig förskräckligt dåligt hela helgen och även idag!
    I morgon blir det dock operation så jag fastar från ikväll och sedan får vi se vilken tid det blir op, måste jag vänta länge för jag näringsdropp. Efter operationen ska jag ta mig i kragen igen, skärpning i ledet!
    Kram

  4. Sarah skriver:

    Du verkligen inspirerar mig!! Har i stort sett alltid varit överviktigt. Har i perioder gått ner 15 kg…. För att sen gå upp dom igen… För att sen ge mig på det igen och samma visa igen. Du har inspirerat mig till att ha en sund inställning till kost! Nu ska jag ge ett ordentligt nytt försök med helt andra förutsättningar och allt är tack vare dig!!!! ❤️❤️❤️❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..