Claudia Galli Concha – en riktig inspiratör

Vilken härlig frukost vi hade imorse! Det var Claudia Galli Concha som vi träffade och gjorde en intervju med till LOPPI magasin. Jag har träffat henne på event förut men idag var första gången jag fick höra henne berätta om sitt jobb och sitt liv. Hon är en riktig energigivare och jag blev pepp på livet av att hänga med henne. Hon ser möjligheter i allt och har lite samma det-löser-sig”-mentalitet som jag har vilket är väldigt härligt tycker jag. Jag älskar att umgås med människor som inspirerar och som det liksom sprakar om. Ni har väl sett att hon väntar sitt andra barn? Igår avslöjade Claudia om det är en pojke eller flicka som växer i magen. In i hennes blogg om du är nyfiken. Om ett par timmar är det dags för nästa intervju till magasinet, men det blir en telefonintervju. Det är riktigt högt arbetstempo just nu men jag älskar det!

claudia_galli

  1. Hanna skriver:

    Hej!
    Jag älskar tvilligpodden och har lyssnat på alla avsnitt! Vill komma med lite konstruktiv och välmenande kritik. När ni lägger in jinglar (heter det så??), musik och liknande är det ofta jättehögt, så högt att det gör ont i öronen om man har hörlurar eller, om man lyssnar i bilen, måste sänka för att inte hörselskada sitt stackars barn! Det jag försöker säga är alltså, går det att lägga ljudet på en jämnare nivå så att musiken inte blir jättehög jämfört med när ni pratar?
    Förutom det så är podden fantastisk och jag skrattar högt åt er! Kram

    1. Hahaha Hanna. FÖRLÅT!!!! Jag brukar alltid be Stefan om hjälp att sänka jinglar men har helt ärligt glömt det nu några gånger. SUPERDUMT! Hoppas att du fortsätter lyssna iaf. Vi ska absolut sänka. KRAMAR Angelica

  2. Tack för idag! Ni är helt underbara!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..