Spännande intervju i stan

Nu sitter jag och Angelica och Philip på bussen på väg in till stan. Idag ska vi göra ytterligare en intervju till Loppi magasin. Vi har bokat bord på ett härligt frukostställe där vi ska möta upp en skådespelare och bloggare, jag avslöjar senare vem. Jag ska ta hand om Philip medans Angelica intervjuar, sen ska jag plåta lite bakom kulisserna. Det börjar dra ihop sig mot lämning av tidningen och vi har en hel del kvar att göra, så det blir till att jobba kvällar den här veckan.

image

 

  1. Laila skriver:

    Så duktiga ni är!! <3

  2. Frida skriver:

    Underbart, alltså underbart att få sällskap in av er idag fina bästa ni! ❤️

  3. Spännande! Jag tycker att det är så kul att det går så bra för er, ni har verkligen jobbat hårt och är sååå värda all framgång. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..