Så firar jag att jag har gått ner 20 kilo

Jag har smygvägt mig (jag har invägning på måndagar) eftersom att jag var lite besviken över att jag var 300 gram ifrån att ha gått ner exakt 20 kilo, så jag vägde mig igen igår .Vågen visade att jag nu har gått ner exakt 20 kilo! Det är en härlig känsla och den visar på att det lönar sig att fortsätta och fortsätta och fortsätta, även när det känns jobbigt. Att gå ner 20 kilo har tagit mig 37 veckor. Jag har alltså ett snitt på –0,5 kilo per vecka. Det är inte snabbt jobbat, men det gör mig ingenting eftersom att jag ser det som en livslång förändring. Ni är många som har frågat mig om min startvikt, samt slutvikt. Jag har valt att hålla båda de siffrorna för mig själv. Jag kanske berättar om det längre fram, men i dagsläget ser jag inte det som relevant faktiskt. Jag ska ner till en hälsosam normalvikt och för att komma dit har jag ungefär 11 kilo till att gå ner.

För att fira att jag har gått ner 20 kilo köpte jag ett par jeans. Det kanske låter som en tråkig belöning för somliga, men för mig som inte har haft jeans på mig på säkert 10 år är det enormt stort. Jag har helt enkelt inte trivts i jeans, eller byxor heller för den delen. Jag trivs fortfarande allra bäst i kjol eller klänning, men igår kände jag mig vrålsnygg i mina nya jeans. Jag bär dom med stolthet. En stolthet över vad jag har åstadkommit på 37 veckor. Jag är grym!

viktminskning_jeans
jeans

  1. My skriver:

    Vilken pingla du är:)

  2. Heja Jessica, så grymt bra jobbat! Bättre med en bra viktnedgång som tar tid än att snabb-banta. Nu lör du ju dig en ny livsstil och det är nog det mest hållbara i längden. Huuu för jojo-bantning! Och du, du är jättefin i dina nya jeans! 😉 kram

  3. O,5 kg i veckan är väl precis vad som rekommenderas för en sund viktnedgång som kroppen hinner med, har jag för mig. Starkt jobbat av dig att sätta upp mål och nå dem.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..