EN MILJON nedladdningar av Tvillingpodden

Jag har rysningar över kroppen och tårar i hela ögonen – på ett bra sätt. Exakt NU har Tvillingpodden laddats ner EN MILJON GÅNGER: Fattar ni? EN MILJON! Det är heeeelt ooootroligt! Vi nådde liksom en miljon långt innan 100 avsnitt. Det här måste firas på så himla många sätt! Jag börjar med att fuldansa till Pennys tjejer är bäst på högsta volym – på repeat. Jag är så jävla stolt över vad jag och Angelica har åstadkommit tillsammans. Jag vill tacka alla er som lyssnar på Tvillingpodden, och tack för att ni pratar så gott om den så att fler vill lyssna. Och tack för alla fina kommentarer och peppande mail. Jag uppskattar allt det mer än ni kan ana. Imorgon blir det banne mig ett glas bubbel för att fira denna enorma framgång. Tjejer ÄR bäst!

tvillingpodden_enmiljon

  1. Sandra skriver:

    Grattis!! Så kul för er! Ni är för härliga 🙂 Skrattade igenkännande när ni i senaste avsnittet pratar om att du går upp och tvättar ansiktet och sen är det morgon! Så är jag med, och min sambo låter väldigt lik Ibbes Måste få sin ”vakna-upp-tid”! Haha!

  2. Sandra skriver:

    Grattis!! Så kul för er! Ni är för härliga 🙂

  3. Frida skriver:

    WOHOO stort grattis underbara ni ❤️ ni är BÄST!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..