Ute till havs

Tårtan blev ljuvlig igår och vi hade en supermysig midsommarafton. Ska visa bilder imorgon! Nu är vi ute i skärgården med båten där vi har mött upp min moster och hennes kille. Ibbe och jag turas om att försöka natta Elsa men ingen lyckas…,det är på tok för varmt – och ljust. Hur har ni andra gjort som har båt? Ska man låta henne vara uppe längre än vanligt? Hon är helt vild! Idag måste det ha varit värmerekord! Vår termometer visade 28 grader när det var som varmast – i skuggan!

image
image

  1. Så fina ni är vi har inte varit på en båt men däremot med husbuss och våran tjej är svår att söva men hon är ju fyra år och då blir det kanske lite annorlunda men vi låter henne vara vaken.. Kanske inte det bästa men det får lov att bli så ibland

  2. Anna skriver:

    Vi har ingen båt men våran dotter har inte velat sova nu under midsommar + värmen som är så vi har låtit henne vara vaken och uppe tills hon blivit riktigt trött. I vanliga fall somnar hon runt 19 men nu har hon nyss somnat och igår var hon uppe med oss till 23 🙂 Vi tar det lite som det kommer 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..