Midsommarhelgen i bilder

Vilken helg! Jag har precis kommit hem från havet. Ibbe, jag och Elsa åkte ut med båten igår och mötte upp min moster och hennes kille. De har världens finaste segelbåt så vi grillade på en klippa och sen åt vi middag på deras båt. Ibbe och Elsa körde hem mig för imorgon väntar en dag i stan fullproppad med spännande och viktiga möten. Vårt sista möte för dagen är extra speciellt och jag ska berätta mer om det imorgon. Nu ska jag äta sushi, sen ska jag och Angelica stämma av allt inför imorn. Ibbe och Elsa åkte ut med båten igen så jag ska passa på att lägga mig extra tidigt för att samla på mig lite sömn. Hoppas att ni har haft en fantastisk midsommarhelg!

swedish_sunset
svensk_sommar
elsa_frost_1
elsa_frost_2
elsa_regn
angelica_ibbe
twins_midsummer
pinocchiotarta_brittatarta
elin_george
diy_krans
diy_krans_2
twins_midsommar
midsommarpuss

  1. Så himla härligt det ser ut! 🙂 Det där med båt på midsommar är ju en dröm!!

  2. Louise skriver:

    Asså hon är så söt lille snyltis

  3. Gud så himla mysigt det såg ut på båten!! Lilla Elsa <3

  4. Malin skriver:

    Var kommer din fina klänning ifrån?

    1. Den är från Gina Tricot, fast för flera år sen. <3 Kram J

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..