Det är nu det händer – på riktigt!

Jag är helt svettig över hela kroppen. Riktigt riktigt svettig. Dels satt jag i ett möte under eftermiddagen som gjorde mig svettigare och svettigare för varje passerad minut, men sen sprang jag och Angelica som två skållade råttor för att hinna med bussen hem. Nu sitter vi på bussen och kan pusta ut. Den här dagen har gått i ett. Det andra mötet vi hade verkade dra ut på tiden idag så ett tag kändes det som att vi skulle behöva ställa in dagens sista möte, men vi blev klara tidigare än väntat istället och fick tid över att sitta och jobba ikapp lite innan det sista mötet. Och vilket sista möte sen! Jag är SÅ glad att vi inte sköt fram det.

Jag har aldrig fått så mycket positiv energi på så kort tid. Vi träffade George Shaid (ni kanske känner igen honom från Idol 2013). Vi har en enorm grej på gång med honom och jag ska såklart berätta mer så fort jag får. Jag får gåshud över hela kroppen när jag tänker på allt vi har framför oss. Hans fantastiska blivande fru Elin kom också förbi och gav oss pepp efter att ha blivit ledsen av att lyssna på veckans avsnitt av Tvillingpodden. Det här va precis vad jag behövde idag. Jag är så lycklig över att ha så fina människor i mitt liv. George sa att han känner att jag och Angelica är goda människor. Att vi vill gott och att vi inte menar något illa. Är inte det en av de finaste komplimangerna man kan få? Att vara en god människa är tametusan det bästa man kan vara tycker jag. Nu är jag så trött i hjärnan efter all information idag så jag skulle behöva lägga in den i frysen och ta fram den imorgon bitti. Jag vill bara hem och pussa på Elsa och Ibbe resten av kvällen, och det bästa av allt är att jag får det. Idag känner jag mig extra tacksam över livet.

george_shaid_
george_shaid
På midsommarafton fick vi lyssna till George ljuvliga stämma hela kvällen. Magiskt!

  1. Älskar tvillingpodden!!! Ni är så härliga. När kommer det upp någon video på er youtubekanal? Kan knappt vänta tills dess!!! Måste få träffa er irl någon gång, det är absolut på min lista över saker jag måste göra! Ni är bäst

    //Ert troligtvis yngsta och största fan❤️❤️❤️

  2. Magda skriver:

    Så himla kul om det är mello på G!

  3. Ylva skriver:

    Vilket fantastiskt avsnitt om Familjerådgivningen! Jag kände igen mig så mycket av det ni sa att jag bara skrattade, det var så underbart att höra några som småtjafsar lika mycket som mig och min sambo. Jag gillade att ni var så ärliga, för ibland känns det som att det bara är vi som tjafsar om sådana grejer men efter att ha lyssnat på er så inser jag att det inte bara är vi som tjafsar om sådant. Så tack för ett helt underbart och ärligt avsnitt! Jag kommer fortsatta att lyssna på er varje vecka! Ni är underbara!! 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..