Familjerådgivning i Tvillingpodden

God morgon! Hoppas att ni har sovit gott. Själv somnade jag på tok för sent för mitt eget bästa och fick bända upp ögonen när klockan ringde 05:45. Nu sitter jag på bussen med Angelica och är snart framme i stan. Det finns ett nytt avsnitt ute av Tvillingpodden som vi spelade in direkt efter att jag och Ibbe hade varit på familjerådgivning. Vi pratar om det och hur olika vi uppfattade den. Sen bryter Angelica ihop. Varför? Om ni lyssnar får ni veta! Det avsnittet och alla andra avsnitt finns på Tvillingpodden.se och i appen podcaster. Hoppas att ni vill lyssna!

image

 1. Elin skriver:

  Usch, igenkänningen! Så hemskt när man hör det utifrån och känner igen sig. Känner att det måste vara så hemskt att leva under stressen att någon ska bli sur för att man spillt något på bänken när man är stressad med en skrikande unge som vill ha välling.. Terror att leva under den övervakningen och vara rädd för att de andra ska bli sur.. Tack för uppvaknandet! och heja er som är så öppna!

 2. Ni är superbra!
  Bra avsnitt, tycker faktiskt också att man säger ”hej”! spelar väl ingen roll hur stressad man är. Så konstigt att tycka det är jobbigt

 3. Så himla bra avsnitt! Jag är precis som Angelica och måste verkligen göra nåt åt mig själv innan min sambo blir galen. Ni är fantastiska tjejer! Jessica, vart är din urfina jacka köpt? Kram

 4. Såå bra avsnitt! Ärligt och öppet! Så välbehövligt att lyssna på! Många har liknande tankar som ni! Tack för att ni delar med er! <3

 5. Anne skriver:

  Vilket fantastiskt avsnitt av Podden! Enligt min smak det bästa. Både skrattade och grät när jag lyssnade: så jag var glad att jag var ensam i köket. Såg verkligen Ibbe framför mig när han sitter fast i cyklarna, helt illröd i ansiktet av stress och panik och du blir galen för att han inte uppmärksammar dig. Utifrån sett utan att vara del av det så blir det komiskt! Det är nog all ”underliggande bråte” i en sån situation som gör att man inte ser det själv just då.. Ni är urstarka som går i terapin och dessutom delar med er. Jag tror verkligen på er ni kommer att klara det galant!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..